Monthly Archives: mar 2012

Nova Galeria: Tanzània

Des d’ara ja podreu veure les imatges de la nova galeria “Tanzània“.

Els que em coneixeu bé, sabeu que a Tanzània se’m va “disparar” el dit, i vaig fer moooltes, masses fotografies… que m’ha costat molt seleccionar.

En aquesta galeria hi ha també un important treball de classificació de les espècies que hi surten. Els llibres / guies tant de mamífers com d’ocells que duiem estaven en anglès i llatí, així que he hagut de buscar els noms en català i en castellà a internet. Malhauradament no els he trobat tots… en falta algun (si en saveu algun dels que hi manquen… us estaré agraïda si me’l dieu). M’agrada classificar el que fotografio i, com que no hi entenc gaire, és una mena de repte personal que m’he fixat.

Finalment comentar-vos com n’és de difícil el fotografiar amb altes temperatures. En moltes ocasions era possible veure l’escalfor com pujava des del terra. L’autoenfocament de les nostres càmeres es tornava boig en aquestes condicions, i enfocar a mà també era difícil perquè l’escalfor també enganyava els nostres ulls.

Aquestes fotografies es van fer al Setembre – Octubre de 2009, durant l’època seca. Com veureu, el païsatge i els colors són molt diferents dels de les galeries anteriors (Islàndia, Eslovènia i Donna Nook). En aquest cas, el torrat de l’herba seca és el protagonista en la majoria de les fotografies, tot i que el verd hi és present de tant en tant.

Espero que us agradin!

Esther

Posted in [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:], [:ca]Tanzània[:es]Tanzania[:en]Tanzania[:], Àfrica, Galeries Tagged , , , |

Benvingut/da!!!

Benvingut/da!!!

Abans de res, t’agraeixo que hagis accedit al meu web. Espero que t’hi trobis a gust i que hi passis una estoneta de tant en tant.

L’objectiu principal d’aquest web és compartir amb tots vosaltres (familiars, amics, desconeguts…) les meves fotografies, sense forçar a ningú a veure-les. Tots savem com en pot ser de pesada, una llarga sessió de fotos d’un amic o familiar…

Amb aquest web les podreu veure tantes vegades com vulgueu, el temps que vulgueu…

Per començar, he preparat 3 galeries amb fotografies dels meus inicis en el món de la fotografia de natura i viatges:

–       Islàndia (2007)

–       Eslovènia (2008)

–       Donna Nook (2008 i 2009)

Desitjo que us agradin.

Salutacions,

Esther

Posted in [:ca]Eslovènia[:es]Eslovenia[:en]Slovenia[:], [:ca]Islàndia[:es]Islandia[:en]Iceland[:], [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:], Donna Nook, Galeries