Monthly Archives: desembre 2012

Bon Any 2013!!!

Aquest 2012 ha estat molt dur per a tots, en general. La crisi econòmica ha colpejat a molta gent que ho ha passat francament malament.

Jo he tingut la sort que per a mi ha estat més o menys com els anteriors, però sóc conscient de tot el que està passant, i em preocupa.

Malhauradament, no sembla que la situació hagi de canviar radicalment al 2013 si tots nosaltres no hi fem res.

Per això, els meus desitjos són que tots aquells que es trobin en una situació complicada “vegin una llum que els guiï” per a sortir de la situació en la que es troben.

Què representa la llum? La llum representa una idea brillant, un esforç continuat, un desig que pot més que les penuries. Només amb il·lusió i esforç es pot tirar endavant.

La foto triada per a representar aquest desig la vaig fer el passat mes d’octubre a Noruega: “Aurora Vs. Contaminació lumínica”.

En aquesta foto, la llum verda de l’aurora competeix amb els colors daurats reflectits als núvols del fons i que no són sino contaminació lumínica. Representa també una lluita entre el bé i el mal, el ying i el yang.

Espero que en aquest 2013, tothom pugui trobar la seva “aurora” (verd=esperança) per a tirar endavant, passant per damunt de tots els problemes.

Us desitjo un molt feliç 2013!!!

Posted in [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:] Tagged , |