Monthly Archives: juliol 2018

Nova Galeria: Ecuador

Hola a tots,

Em plau presentar-vos la galeria d’Ecuador, on trobareu un bon grapat de fotografies de colibrís així com d’altres ocells i animals que vem poder fotografiar mentre vem estar allà.

A Ecuador s’hi poden veure prop de 1.600 espècies d’ocells diferents. Nosaltres només vem visitar una petita part del país i tot i veure força espècies ens vem quedar molt lluny d’aquesta xifra.

L’intinerari que vem fer va incloure:

Mindo, on vem visitar diferents llocs i vem estar en diversos allotjaments: Yellow house, San Tadeo, Refugio Paz de las Aves,… entre d’altres.

D’aquesta zona cal remarcar la gran quantitat de colibrís que hi vem veure, les antpites i el gallito de roca que vem poder veure i fotografiar a dos llocs: El Refugio Paz de las Aves i a Las Cotingas.

Zona a l’Est de Papallacta, on també vem estar en un parell de llocs, per a visitar un biotop diferent: Guango Lodge i San Isidro Lodge.

En ambdós allotjaments hi havia força menjadores per als colibrís, i per tant, vem poder fotografiar sense problemes les espècies que s’hi acostaven. Al Guango Lodge vem gaudir del “Sword-billed Hummingbird” un colibrí amb un bec tant o més llarg que el seu cos.

A San Isidro vem poder fotografiar també d’aprop la seva “joia”… el “San Isidro Owl” (Strix sp.) que estan estudiant si es tracta d’una subespècie del Black-Banded Owl (Strix huhula).

Tot seguit vem tornar una mica enrere (vem haver de canviar una mica la ruta que ens haviem plantejat inicialment per a quadrar la disponibilitat dels dos allotjaments anteriors) fins a Bellavista (a prop de Mindo), on ens vem estar al Tandayapa Bird Lodge, on tenen diferents tipus de menjadores perquè els diferents ocells s’hi acostin i es puguin fotografiar amb tranquilitat.

Finalment vem desplaçar-nos fins a la Reserva de Cuyabeno, on ens vem allotjar al Caiman Lodge.

Aquí va ser on vem veure uns quants primats, a més de dofins de l’Amazones i un bon nombre ocells típics de la zona.

El nostre guia, en Luis, va demostrar ser tot un pou de sabiduria indígena i un excel·lent coneixedor de la zona.

Fins aviat!

Posted in [:ca]Amèrica[:es]America[:en]America, [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:], Ecuador, Galeries