L’Autora

Aficionada a la fotografia de natura des del 2007, gràcies a l’Iñaki Relanzón, un gran fotògraf, qui em va animar a provar-ho. He après molt de l’Iñaki i sempre li estaré agraïda per introduïr-me en aquest món.

Des d’aleshores, aquesta afició ha estat l’excusa ideal per a visitar llocs meravellosos, estar en contacte amb la natura i una cosa no menys important: m’ha permès el conèixer a d’altres fotògrafs amants de la natura i, per damunt de tot, grans persones.

Sense una clara especialitat encara, m’agrada fer fotografies de paisatges, fauna (incloent-hi ocells) i macro fotografia.

Podriem dir que sóc “purista”. No m’agraden els retocs fotogràfics, però sí accepto les petites modificacions típiques del revelat d’un Raw. Considero que una bona foto ho és, si ho és tal i com surt de la càmera.

M’agradaria millorar les meves habilitats fotogràfiques, per a poder fer fotografies com les dels grans professionals. Per aquest motiu he participat en diversos cursos i tallers de fotografia de natura, però encara he d’aprendre molt més. Malgrat això, com més aprenc, més conscient sóc de la gran distància que hi ha entre les meves fotografies i les dels grans professionals… sort que no em guanyo la vida venent les meves fotografies… ni en tinc cap intenció!!!

Un altre gran referent fotogràfic per a mi és l’Oriol Alamany. Un fotògraf extraordinari que destaca per la seva humanitat, la seva capacitat per a transmetre els seus coneixements i la seva visió fotogràfica… allà on la majoria no veuen res… ell hi troba una fotografia excel·lent!

Aquí trobareu una sel·lecció de les fotografies que he fet en aquests darrers anys. Potser no són espectaculars… però intenten reflectir la natura que he vist i viscut.

Espero que les gaudiu!