Nova galeria: Kènia

Al 2018 vaig visitar Kènia i vaig tornar amb un munt de fotografies, masses…. tantes que es va fer molt feixuc el revisar-les. Així que es van quedar aparcades durant molts mesos. No va estar pràcticament fins a finals del 2019 que vaig començar a revisar-les.

Han estat uns quants mesos de feina en els que he esborrat les que no tenien prou qualitat o no m’agradaven i identificat totes les espècies fotografiades. També he passat a net la llista d’espècies visualitzades (que faig durant el viatge) i he afegit alguna de fotografiada que no estava a la llista inicial. A vegades, el ritme del safari és tan frenètic, que és dificil apuntar-ho tot.

Al final, han estat més de 40 mamífers, 5 rèptils i unes 200 espècies d’ocells els que hem aconseguit identificar.

El nostre viatge va començar visitant el parc d’Amboseli, on és possible veure grans grups d’elefants.

Després vem continuar cap a Massai Mara, on es pot veure la gran migració dels nyus, però no vem tenir sort, doncs ja havien migrat i només quedava un petit grup, que fa ver un petit intent, però que es va fer enrere. Això sí, vem poder veure una parella de lleons en zel, i diversos guepards, entre d’altres.

Aleshores vem visitar uns quants llacs: Naivasha, Baringo i Bogoria, amb una fauna molt diferent: flamencs i altres ocells lligats a aquest tipus de biotop.

A Samburu vem poder veure uns quants exemplars de Rinoceront blanc. I ens van dir que un altre que vem veure més apartat era un rinoceront negre… però estava en una zona amb l’herba molt alta i només se li veia part del llom… així que no ho puc confirmar, doncs no li vaig poder veure el cap.

I per finalitzar el nostre recorregut, vem passar uns dies a Samburu i Buffalo Springs, on vem poder veure diversos lleopards, zebres de Grevi, Oryx… i un munt més d’animals, com aquests Gerenuk d’aqui a baix.

Espero que la selecció que he preparat us agradi… hi ha moltes més, però aquestes són les més representatives.

Fins a la propera galeria!

This entry was posted in [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:], Àfrica, Galeries, Kenia.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*