Nova Galeria: Noruega

Ja podeu visitar una nova galeria: Noruega.

Com us vaig avançar, al meu post anterior, el principal objectiu del viatge era veure i fotografiar aurores boreals, però també vem tenir temps per a fer altres tipus de fotos i gaudir de la natura.

Com que no feia gaire fred (tot i els aproximadament 20ºC de diferència amb Barcelona, vem estar la major part del temps uns pocs graus sobre 0) ens vem atrevir a explorar la zona pel nostre compte. De dia recorriem la zona a la cerca de possibles llocs des d’on fer les aurores, i a la nit hi tornavem. Això ens va permetre copsar els colors de la tardor de Noruega i de fotografiar un grupet de rens.

A les nits, les condicions eren una mica més dures (sobretot els darrers dies en els que vem arribar a uns graus sóta zero), però mai no van ser extremes: la humitat de la costa o de la vora dels llacs i el ventet feien davallar la sensació tèrmica uns quants graus més, però res que no fos suportable amb la roba d’abric que duiem.

Us recomano, als que pogueu, anar a veure aquest espectacle que són les aurores… son impresionants! El veure com es velluguen i omplen tot el cel, un o més arcs de llum de 180º, d’una banda a l’altra és espectacular, i sobretot, difícil d’explicar i de copsar.

Mentrestant, podeu fer-los un cop d’ull a la selecció que trobareu a la galeria de Noruega. Espero que us agradi.

Fins aviat!

This entry was posted in [:ca]Noruega[:es]Noruega[:en]Norway[:], [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:], Galeries and tagged , , , .

3 Comments

 1. Toño 30/11/2012 at 00:05 #

  ¡ IMPRESIONANTES !

 2. cris 30/12/2012 at 19:47 #

  Espectaculares !! Que envidia el poder visitar lugares tan bonitos y captar esas imágenes para los demás …

 3. ric@rd 30/12/2012 at 20:28 #

  bona nit Esther,
  estic absolutament d’acord amb tu
  tinc la esperança que malgrat els qui s’entesten en fer que augmenti la desesperança de tants i tants, tan sol per engrossir les pròpies arques, toqui aviat la seva fi, i la vida en aquest planeta sigui una mica més fàcil
  bon any 2013, esperant que els darrers dígits facin honor a la seva càrrega positiva
  s@lut

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*