1 any i + 1000 visites!!!

Hola a tots/es!

Em fa molta i·lusió anunciar-vos que al mes de Març aquest web va fer 1 any, i no tant sols això, sino que en pocs dies després es van sobrepassar les 1000 visites!!!

Ni en els meus millors somnis hagués imaginat que tindria tantes visites en un any… el públic al que anava dirigit aquest web són els meus familiars, amics i coneguts… però sembla ser que també hi ha força gent encuriosida que accedeix al web des de diferents països del món.

Gràcies al Google analytics puc veure que tot i que la majoria de visites són de gent d’Espanya, hi ha un gran nombre de gent d’Estats Units que també ha passat per aquí (deu ser pel fet que treballo en una empresa Americana, i de tant en tant penjo alguna foto a la intranet de l’empresa).

El mapa parla per sí sol:

I per als que no vagin forts en geografia, els països marcats en verd són (entre parèntesi el nombre de visites): Espanya (776), Estats Units (124), Regne Unit (17), Suïssa (7), Alemanya (7), India (6), Polònia (6), Xile (5), Noruega (5), Brasil (4), Argentina (3), Bolivia (3), Xina (3), França (3), Itàlia (3), Mèxic (3), Aràbia Saudita (3), Bèlgica (2), Canadà (2), Indonèsia (2), Marroc (2), Nova Zelanda (2), El Salvador (2), República Dominicana (1), Geòrgia (1), Islàndia (1), Eslovènia (1), Turquia (1) i no hi ha dades d’ubicació per a 7 visites.

Moltes gràcies a tots els que heu visitat el web, i als que ho esteu fent ara, per a ajudar a engrossir aquesta llista de visites.

Si voleu que us enviï un correu quan penji una nova entrada, només heu d’omplir el formulari que trobareu a la pestanya “Contacte”. Els que ja l’esteu rebent, si el voleu seguir rebent, tranquils… no heu de fer res.

Fins aviat!

Esther Inglada

This entry was posted in [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:].

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*