Monthly Archives: novembre 2012

Nova Galeria: Noruega

Ja podeu visitar una nova galeria: Noruega.

Com us vaig avançar, al meu post anterior, el principal objectiu del viatge era veure i fotografiar aurores boreals, però també vem tenir temps per a fer altres tipus de fotos i gaudir de la natura.

Com que no feia gaire fred (tot i els aproximadament 20ºC de diferència amb Barcelona, vem estar la major part del temps uns pocs graus sobre 0) ens vem atrevir a explorar la zona pel nostre compte. De dia recorriem la zona a la cerca de possibles llocs des d’on fer les aurores, i a la nit hi tornavem. Això ens va permetre copsar els colors de la tardor de Noruega i de fotografiar un grupet de rens.

A les nits, les condicions eren una mica més dures (sobretot els darrers dies en els que vem arribar a uns graus sóta zero), però mai no van ser extremes: la humitat de la costa o de la vora dels llacs i el ventet feien davallar la sensació tèrmica uns quants graus més, però res que no fos suportable amb la roba d’abric que duiem.

Us recomano, als que pogueu, anar a veure aquest espectacle que són les aurores… son impresionants! El veure com es velluguen i omplen tot el cel, un o més arcs de llum de 180º, d’una banda a l’altra és espectacular, i sobretot, difícil d’explicar i de copsar.

Mentrestant, podeu fer-los un cop d’ull a la selecció que trobareu a la galeria de Noruega. Espero que us agradi.

Fins aviat!

Posted in [:ca]Noruega[:es]Noruega[:en]Norway[:], [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:], Galeries Tagged , , , |

Noruega.. Ben aviat!

Aquest octubre passat vaig anar a Noruega, a la zona de Tromso, amb l’objectiu de veure i fotografiar Aurores Boreals.

Les aurores ens van donar la benvinguda quan estavem arrivant, a l’avio. Espectaculars!!!! Malhauradament, el cel es va cobrir de núvols ben aviat i així va estar durant 3 nits més. Vem haver d’intentar esquivar els núvols, buscar les clarianes, o jugar amb ells per a fer alguna foto de les “vedettes” del viatge.

La pluja també ens va acompanyar, però vem tenir la sort de veure uns rens pastant i bevent a la vora d’un llac. Els colors de la tardor omplien el païsatge.

La segona part de la setmana va ser més productiva, amb aurores més maques i amb el cel més descobert. Ara el problema seguia sent la contaminació lumínica que hi ha a la costa, i algun que altre núvol juganer.

Aviat podreu veure la galeria de Noruega.

Mentrestant, gaudiu de les fotos que he penjat a la selecció de la galeria d’inici (plana principal) i de les que acompanyen aquest text.

Fins aviat!

Posted in [:ca]Noruega[:es]Noruega[:en]Norway[:], [:ca]Notícies[:es]Noticias[:en]News[:] Tagged , |